HISTORIEK

Uitvaartverzorging Van Tendeloo-Verhagen is gestart op 1 januari 1990, na overname van de bestaande begrafenisonderneming Rijmenants in de Elsendonkstraat te Nijlen. Om een betere service te verlenen werd beslist om het bestaande gebouw te vervangen door een nieuwbouw met funerarium. Het funerarium te Nijlen werd geopend in oktober 1992 en heeft 6 aparte begroetingsruimtes. Qua inrichting werd gekozen voor een huiselijke omkadering, opdat iedereen die dat wenst, afscheid kan nemen van een dierbare in een gepaste, confortabele sfeer en omgeving.

In 1999 werd ook het rouwdrukwerk in eigen beheer genomen, waardoor een snellere service mogelijk werd. Het drukken en bijdrukken van rouwbrieven en -prentjes kan sindsdien op zeer korte tijd gerealiseerd worden. In Kessel openden wij een winkel, en om ook aan de mensen in de regio Zandhoven een nog betere service te verlenen, kochten wij een gebouw aan de Langestraat (tegenover Schoenen Van Loock). Na een herschikking van de bestaande ruimte en grote verbouwingswerken werd in maart 2010 ons funerarium te Zandhoven geopend. Het funerarium heeft 3 aparte begroetingsruimtes met telkens een bijhorende wachtruimte. Ook hier werd gekozen voor een neutrale, serene inrichting.

Maria Verhagen en haar kinderen Ivan en Petra Van Tendeloo staan dag en nacht ter beschikking. Door hun ervaring en betrokkenheid staan zij steeds garant voor een persoonlijke opvang en begeleiding. Zij worden hierin bijgestaan door Nancy Janssens en Chris Haest.

Om de beste dienstverlening te garanderen blijven wij steeds verder investeren in onze onderneming. Het aanbod in lijkkisten, urnes, bloemen, rouwbrieven, prentjes … enz wordt regelmatig aangepast aan de recentste ontwikkelingen en trends. Ook onze lijkwagens worden met de grootste zorg onderhouden en vervangen indien nodig. Momenteel beschikken wij over een grijze lijkwagen Mercedes, een grijze lijkwagen Jaguar en een grijze Eagle Chrysler Voyager om ook op een discrete manier overbrengingen te kunnen doen.